Gastenboek

Plaats een reactie

Smilies
:D :) ;) :( :o :shock: :? 8-) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: :!: :?: :idea: :arrow: :| :mrgreen: :geek: :ugeek:

BBCode staat UIT
Smilies staan AAN

Voorafgaande berichten
   

Weergave uitklappen Voorafgaande berichten: Gastenboek

Re: Gastenboek

door Twins » 18 jan 2020, 07:58

Ook ik heb zo kort nog maar (30-7-2019) mijn tweelingzus verloren. Het is soms nog niet te bevatten. Pfff wat een gemis..pijn

Re: Gastenboek

door Robtwin » 10 nov 2019, 23:40

Ik ben rob, heb dit jaar recentelijk mijn eeneiige tweelingbroer verloren, was in juli 2019, fijn dat ik ervaringen van lotgenoten kan lezen, veel herkennings punten gezien.

Re: Gastenboek

door Frans » 05 feb 2019, 09:32

Beste Reggy,
Dat komt omdat je dit bericht plaatst in het gastenboek!
Om spam en andere ongewenste berichten te voorkomen moeten berichten in het gastenboek goedgekeurd worden voor ze zichtbaar worden gemaakt voor leden en gasten.
Lotgenoten plaatsen hun berichten in het lotgenoten forum, die berichten worden niet gecontroleerd.
Ik hoop dat het hiermee duidelijk is.
Met vriendelijke groet,
Frans.

Re: Gastenboek

door reggy » 05 feb 2019, 09:23

Hallo Ik heb hier gisteren een reactie geplaatst en wilde later nog meer plaatsen maar dat lukte niet, ik krijg berichten terug dat of het een of het ander niet goed is terwijl ik zeker weet dat alles klopt. Wat is er aan de hand????

Re: Gastenboek

door Reggy » 04 feb 2019, 11:44

Hallo ik ben Hans 56 jaar net nieuw op dit forum en ben in 2016 mijn broer rien verloren aan een hartstilstand en mis hem ontzettend veel.
Ik heb bijna alles met hem samen gedaan.
groetjes Hans

Re: Gastenboek

door jose » 22 okt 2014, 14:57

Hallo
Ik ben Jose en heb mijn zus Els verloren aan k.....
ik mis ze ontzettend !! Ze was nog maar net 46 veel te jong dus .
Ik vind het moeilijk om hier mee om te gaan en terwijl ik dit schrijf rollen de tranen al over me wangen.Het is inderdaad net of er een stuk van je af gescheurd is . Wat moet ik nu.

Re: Gastenboek

door goetje h » 27 aug 2014, 20:35

Hallo,
In de eerste plaats wil ik jullie nog eens van harte danken dat deze site bestaat,heb er al vele malen artikels gelezen. Het doet me steeds deugd die te lezen om me meer begrepen te voelen,mensen(eigenkinderen,en zels echtgenoot zeggen steeds je moet vooruit maar toch(7november)blijft die sterfdag van mijn tweelingzus Veerle een verdomd moeilijke dag.
Via deze weg nog eens onderstrepen dat ik blij ben dat bij jullie in Nederland die site bestaat,hier in Belgie nog niet veel gevonden hieromtrent,maar ik heb steun en toeverlaat om hier bij jullie af en toe wat neer te pennen,groetjes Goetje

Re: Gastenboek

door hondje m » 20 aug 2014, 13:20

Ik ben Alice en ik ben op 8 juli 2011 mijn lieve tweelingzus verloren door een ongeluk, ze was gestikt in een stukje worst en hulp was te laat. Toen ik bericht kreeg dat ze overleden was heb ik zo hard gegild en gehuild. Iedereen gebeld en geschreeuwd, niet mijn zus, niet mijn zus. We waren zo close en ineens was ze er niet meer. Ze liet drie kindjes achter. Jaren heb ik gehuild en weinig geslapen omdat ik haar heel erg mis en onze band. Het was heel speciaal tussen ons en dat was weg. Heb zelf momenten gehad dat ik hier niet meer wilde zijn maar bij haar. Voel me sinds het verlies zo leeg en een soort van handicap (er ontbreekt iets)
Nu ben ik mezelf een beetje kwijt. Alles deelde ik met haar echt alles. Weet soms niet meer wie ik ben en kan de laatste tijd geen keuzes maken. Wil de dingen behouden zoals het was toen ze nog leefde. We zijn uitelkaar getrokken en het zal nooit meer worden wat het was. Dat doet zoveel pijn om te weten dat ik met mijn tweelingzus niet meer de dingen kan doen die we deden!

Re: Gastenboek

door Ad van den Heuve » 09 aug 2014, 16:06

nu na meer dan 4 jaar kan ik nog maar nauwelijks naar de site kijken/luisteren zonder tranen in mijn ogen.Vreselijk wat mis ik hem nog steeds zo erg Brand iedere dag een kaarsje voor hem.

Re: Gastenboek

door esther k » 27 jan 2014, 17:40

Hallo,

Ik ben Esther, mijn tweelingzus Jose is 18 juli overleden aan k****r. Zij is 44 jaar oud geworden. Dit is dus nog vrij kort geleden. Hoop uit dit forum een beetje kracht en energie te halen om dit verlies te dragen

Omhoog