Tweeling Alleen Forum - Registratie

Door het bezoeken van “Tweeling Alleen Forum” (hierna genoemd “wij”, “ons”, “onze”, “Tweeling Alleen Forum”, “https://www.tweelingalleen.nl/forum”), ga je automatisch akkoord met de voorwaarden. Als je niet akkoord gaat met deze voorwaarden, bezoek of gebruik “Tweeling Alleen Forum” dan niet langer. We hebben het recht om de voorwaarden op ieder moment te wijzigen en zullen ons best doen om je hiervan tijdig op de hoogte te brengen, het is echter aan te raden om zelf de voorwaarden regelmatig te controleren op wijzigingen. Ga je niet akkoord met deze wijzigingen, maak dan niet langer gebruik van “Tweeling Alleen Forum”. Blijf je gebruik maken van “Tweeling Alleen Forum”, dan ga je automatisch akkoord met de wijzigingen en of toevoegingen.

Dit forum draait op phpBB. phpBB is een bulletinboardoplossing die is uitgebracht onder de “GNU General Public License v2” (hierna “GPL”) en kan gedownload worden via www.phpbb.com en via de Nederlandstalige website www.phpbb.nl. De phpBB-software maakt internetgebaseerde discussies mogelijk. phpBB Limited is niet verantwoordelijk voor wat wordt toegestaan of juist geweigerd als toelaatbare inhoud en/of gedrag. Meer informatie over phpBB kun je vinden op https://www.phpbb.com/ of de Nederlandstalige website www.phpbb.nl.

Je verklaart geen berichten te plaatsen die kwetsend, obsceen, vulgair, lasterlijk, haatdragend, dreigend, seksueel georiënteerd of enig ander materiaal bevat die de wetten van je eigen land, het land waar “Tweeling Alleen Forum” is gehost of internationale wetgeving kunnen schenden. Het plaatsen van dergelijke berichten kan ertoe leiden dat je met onmiddellijke ingang en permanent wordt verbannen van dit forum. Tevens kan je provider worden ingelicht. De IP-adressen van alle berichten worden opgeslagen om deze voorwaarden te kunnen waarborgen. Je gaat er mee akkoord dat “Tweeling Alleen Forum” het recht heeft om ieder onderwerp te verwijderen, te wijzigen, te sluiten of te verplaatsen wanneer zij dit nodig achten. Als gebruiker ga je ermee akkoord, dat de informatie die je bij ons invoert wordt opgeslagen in een database. Hoewel deze informatie niet aan een derde partij zal worden verstrekt zónder je toestemming, kan “Tweeling Alleen Forum” nóch phpBB verantwoordelijk worden gehouden voor een hackpoging die ertoe kan leiden dat de gegevens vrijkomen.
Algemene verordening gegevensbescherming (AVG)

Om te kunnen registreren op dit forum dient u ons privacy beleid te accepteren.

Ten minste gebruiken we een naam of gebruikersnaam en uw e-mailadres.
Bij de door u geplaatste berichten wort ook het ip adres opgeslagen, dit om bij overtreding van de wet of regelgeving een spoor aan de autoriteiten te kunnen geven.

Inschrijven op het forum betekend automatisch ook inschrijven voor de nieuwsbrief. Het forum gaat nu eenmaal om contact met lotgenoten. De nieuwsbrief staat verder los van het forum, Uitschrijven van de nieuwsbrief betekend niet automatisch uitschrijven uit het forum, maar kan in enkele gevallen wel tot uitschrijving van het forum leiden.

De door het forum opgeslagen persoonsgegeven kunt u nakijken op uw gebruikersprofiel op het tabblad privacy.
De persoonsgegevens kunt u aanpassen in uw profiel.

Uitschrijven als lid van het forum kan door een nieuwsbrief te beantwoorden, een privé bericht of een e-mail te sturen naar een beheerder met de link onderaan het forum, met daarin het verzoek om uit te schrijven.