Bij Tweeling Alleen willen we de informatie die we verzamelen, het delen in een forum en de bijeenkomsten voor leden gratis aanbieden.
Maar het huren van een locatie voor de bijeenkomsten en het hosten van een website kost natuurlijk wel geld. Op jaarbasis loopt dat in de honderden euro’s.
Op bijeenkomsten zijn er lotgenoten die een bijdrage geven om te delen in de kosten. Voor andere leden die een bijdrage wilden leveren was dat tot nu toe niet mogelijk.

Vanaf heden is het wel mogelijk om een bijdrage te doneren om daarmee de kosten voor ons te drukken.
Ook voor bezoekers aan de website is het nu mogelijk om het werk dat we doen te ondersteunen door een bijdrage te doneren via Paypal. (dat kan ook met een credit card)
Daarmee draagt u bij aan het doen van onderzoek naar tweelingverlies, het verzamelen van informatie en dat beschikbaar stellen. Ook draagt u bij aan het beheren van de website en het forum waarin lotgenoten elkaar kunnen vinden. Nog belangrijker is dat u bijdraagt aan de bijeenkomsten waar lotgenoten onder elkaar hun ervaringen kunnen delen en veel steun en herkenning kunnen vinden.

Elk bedrag is welkom.
Om te doneren kunt u op de knop hieronder klikken, of op de knop rechts op elke pagina van de website.
Alvast onze hartelijke dank voor uw bijdrage.PayPal Logo

Meer informatie over Paypal: kunt u hier lezen.