Er zijn momenteel geen onderzoeken waar u aan mee kunt werken, u kunt wel registreren voor toekomstige onderzoeken!

Waarom een aparte registratie?

Ten eerste om ervoor te zorgen dat we spambots en namaak deelnemers tegen kunnen houden. De gegevens die we van u vragen in deze registratie enquête kunnen we gebruiken om te onderzoeken of er daadwerkelijk verschillen zijn tussen de deelnemers met verschillende eigenschappen. Denk daarbij aan verschillen tussen mannen en vrouwen, verschillen tussen eeneiige en twee-eiige lotgenoten of verschillen in op welke leeftijd het verlies heeft plaatsgevonden.
Een doel van deze registratie is dan ook om u in een gebruikersgroep te kunnen indelen.
En bovendien kunnen we u daarna voor alle toekomstige onderzoeken die passen bij uw ervaringen uitnodigen.

Waarom kan ik niet anoniem meedoen?
Uzelf even voorstellen is een vrij gebruikelijke omgangsvorm als u onder lotgenoten komt.
Omdat er meer dan honderd vragen zijn die u waarschijnlijk niet in een keer in gaat vullen, is wel zo handig is om later te kunnen inloggen en verder te gaan waar u gebleven was. Want als u anoniem invult, weten wij later niet waar u gebleven was.

Uw persoonlijke gegevens zullen niet te zien zijn in verslagen en de resultaten die we zullen publiceren. Alleen beheerders van de onderzoeken hebben toegang tot deze gegevens.

Waarom nu alvast registreren?
Het is nogal veel werk om de gegevens op de juiste manier in de software te verwerken. Om een wachtrij te voorkomen als het onderzoek eenmaal kan starten, is het handig en waarschijnlijk ook sneller voor de deelnemers als we die gegevens tussentijds al kunnen invoeren.
Dan kunnen we je als het onderzoek eenmaal begint een uitnodiging sturen om mee te doen.

Hoe kan ik me registreren en meedoen aan het onderzoek?

Ga naar: https://www.tweelingalleen.nl/research/ en klik op: ‘registratie voor Tweeling Alleen onderzoeken’.
Daarna bekijken wij uw gegevens en voeren ze in de software in. Daarna krijgt u als u kunt deelnemen aan het onderzoek van ons een e-mail met een uitnodiging. In die mail staat een link met een unieke toegangscode, daarmee kunt u direct toegang krijgen tot de vragenlijst.
Inloggen van een ander apparaat dan waar uw toegangsmail op staat, kan door de toegangscode te gebruiken die ook in de mail staat. Deze moet u dan wel ergens bewaren of onthouden.