Vragen

Voor wie is het forum ?

Het forum is bestemd voor lotgenoten die een tweelingbroer of tweelingzus verloren hebben.
Ook lotgenoten uit België zijn van harte welkom als lid van het forum.

Wat is een forum ?

Een forum is een website waar leden informatie met elkaar kunnen delen, dat gaat door middel van het plaatsen van berichten en het geven van reacties daarop.

Is een forum moeilijk ?

Nee, meedoen aan een forum is natuurlijk even wennen, maar het plaatsen van berichten of het geven van een reactie is net zo makkelijk als het versturen van een e-mail. Bovendien is er over alle onderdelen van het forum uitleg te vinden. U kunt ook altijd om uitleg vragen.

Wat kan ik van een forum verwachten ?

In het forum van Tweeling Alleen staan vooral herkenning en erkenning centraal, de leden geven elkaar daarin steun en begrip. En ervaren het gevoel van onder elkaar zijn met mensen die je begrijpen.

Waarom afgeschermd ?

Een groot deel van het forum is voor niet leden afgeschermd om ervoor te zorgen dat leden zich vrij voelen om die informatie met elkaar te delen waar zij in een andere omgeving vaak weinig begrip en steun voor vinden. Het gevoel onder elkaar te zijn geeft ook het vertrouwen om meer met elkaar te delen.

Hoe zit het met mijn privacy ?

U kunt zelf bepalen welke gegevens u in uw profiel voor andere leden beschikbaar stelt.
U kiest zelf een gebruikersnaam, die niet uw eigen naam hoeft te zijn. uw wachtwoord om in te loggen is alleen bij uzelf bekend. en kan ook niet door beheerders achterhaald worden.
Uw e-mail adres wordt niet door de beheerders aan anderen doorgegeven.

Wat zijn de voordelen van een forum ?

De belangrijkste voordelen zijn: Het forum is er 24 uur per dag, 7 dagen per week, en altijd aanwezig als u er behoefte aan heeft. U bepaalt zelf wat u wel of niet wilt vertellen en delen, en waar u zelf een reactie op wilt geven. De leden respecteren elkaars privacy, meningen en ideeën. U kunt zelf ook voorstellen doen voor verbetering of veranderingen. En bent mede bepalend voor de inhoud van het forum. Het grootste voordeel is echter dat u in het forum steun en herkenning kunt vinden, en dat zelf aan lotgenoten kunt geven. En een forum is natuurlijk gratis.

Hoe kom ik in contact met lotgenoten ?

Als forum lid kunt u op verschillende manieren contact leggen. Natuurlijk door het plaatsen van berichten of reacties, maar ook door privé berichten in uw eigen mailbox (dat ongeveer net zo werk als uw eigen mailbox thuis), per e-mail via het forum (uw e-mail adres kan daarmee zichtbaar worden voor de ontvanger) , privé mailen kunt u met leden die zelf hun adres opgeven. U kunt ook gebruik maken van de chat functie op het forum, met leden die op dat moment in de chat box aanwezig zijn.

kan ik ook opzeggen ?

Natuurlijk kunt u uw lidmaatschap ten alle tijden beëindigen. Dat kunt u zelf doen in uw profiel. U kunt ook een bericht sturen naar een beheerder, deze is dan verplicht uw persoonlijke gegevens te verwijderen.

Nog vragen

Als u nog vragen heeft kunt u die als lid van het forum altijd stellen aan een beheerder, als niet lid kunt u vragen stellen door het contact formulier in te vullen.